Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست شورای عالی کار به منظور چانه زنی شرکای اجتماعی (دولت؛ نمایندگان کارگری و نمایندگان کارفرمایی) برای تعیین حداقل دستمزد امسال کارگران دقایقی قبل در محل وزارت کار آغاز شد.

با توجه به جلسات سه جانبه‌ای که اسفند سال گذشته در وزارت کار برگزار شد و نزدیک بودن به پایان فروردین ماه، این احتمال وجود دارد که جلسه امروز شورای عالی کار به نتیجه برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این احتمال نیز وجود دارد که به دلیل عدم توافق ادامه نشست تعیین دستمزد به روز دیگری موکول شود.

آنطور که خبرنگار مهر از داخل جلسه کسب اطلاع کرده، نمایندگان کارفرمایی همچنان بر افزایش ۱۵ درصدی دستمزدها اصرار دارند.

این در حالیست که نمایندگان کارگری تاکید دارند که تنها بر اساس ماده ۴۱ قانون کار، دستمزد باید تعیین شود.

بر اساس ماده ۴۱ قانون کار، دستمزد کارگران باید متناسب با نرخ تورم اعلامی از سوی مراجع رسمی آماری و محاسبه هزینه سبد معیشت خانوارهای کارگری افزایش یابد؛ هزینه سبد معیشت سال ۹۹ کارگران ۴ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان برآورد شده است.

اخبار تکمیلی از تعیین دستمزد متعاقباً اعلام می‌شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: حقوق و دستمزد شورای عالی کار دستمزد 99 پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۱۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستمزد راهنمایان گردشگری مشخص شد

به گزارش خبرنگار مهر، نرخنامه دستمزد روزانه راهنمایان گردشگری برای سال ۱۴۰۳ به استناد ماده ۴۱ قانون کار، ماده ۵ آئین نامه راهنمایان گردشگری، بند ۱۸ ماده ۳ اساسنامه جامعه انجمن‌های حرفه‌ای راهنمایان گردشگری ایران، بند ۳ ماده ۴ اساسنامه کانون انجمن‌های صنفی راهنمایان گردشگری سراسر کشور و نرخ پایه اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام شد.

بر این اساس حداقل دستمزد راهنمایان گردشگری برای تورهای معمول است. بنابراین با توجه به تنوع برنامه‌ها، ساعات کاری روزانه، سختی کار و کمبود راهنمای مسلط به برخی زبان‌های خاص، ملاک تعیین نرخ بالاتر از کف، توافق بین راهنما و کارفرماست.

چنانچه راهنمای گردشگری تجربه اجرای بیش از ۳۰ تور را دارا باشد، ده درصد به کف نرخ دستمزد با توجه به نوع فعالیت مندرج در جدول پیوست، با عنوان سابقه کار اضافه می‌شود. مبنای دستمزد تمام روز حداکثر ۸ ساعت است و دستمزد نیم رز معادل ۶۰ درصد دستمزد تمام روز، محاسبه می‌شود.

مدت زمان اجرای آن حداکثر ۴ ساعت متوالی در یک روز است. در بخش ترانسفر فرودگاهی به ازای هر ساعت تأخیر ورود مسافر، مبلغ ۱۵۰ هزار تومان به دستمزد اضافه می‌شود.

این نرخنامه مشمول آن دسته از راهنمایان گردشگری که در استخدام دفاتر خدمات سفر هستند و از حقوق ثابت و بیمه برخوردارند نخواهد شد بر این اساس با توجه به دریافتی ماهیانه فرد، مزایای استخدامی و سنوات، توافق بین راهنما و کارفرما ملاک عمل خواهد بود.

این نرخنامه مورد تأیید جامعه انجمن‌های حرفه‌ای راهنمایان گردشگری ایران، جامعه تورگردانان ایران و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران قرار گرفته است.

همچنین بر این اساس دستمزد راهنمای گردشگری در تورهای داخلی یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و برای تورهای انگلیسی زبان ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان اعلام شده است.

دستمزد راهنما برای تورهای خروجی به کشورهای همسایه ۴۵ یورو و سایر کشورها ۹۰ یوروست.

این نرخنامه برای تورهای طبیعت‌گردی و تخصصی، ترانسفر و راهنما به همراه خودرو متفاوت ذکر شده است.

کد خبر 6097580 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • ساختمان سازی، بیشترین حوادث کار را در لرستان دارد
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است
  • تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری برای ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری مشخص شد
  • خانه‌دار شدن کارگران واجد شرایط استان یزد با تسهیلات ارزان قیمت
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»